Skip to content

CRUX HELPT JOU BIJ EEN

Webshop laten maken in Bussum

Een Webshop laten maken in Bussum

Waarom kies je
voor CRUX?

Heb jij behoefte aan een nieuwe website en wil je jouw website laten maken in Bussum? Voor het realiseren van jouw droomwebsite staan de specialisten van team CRUX voor je klaar. Samen kijken we welke wensen jij gerealiseerd wilt zien in je website. Met een uniek design krijgen jouw klanten een unieke ervaring. We denken proactief met je mee om het beste resultaat voor jou en je klanten te realiseren. Met een website geoptimaliseerd voor conversie en een unieke User Experience is jouw website one-of-a-kind!

Een Webshop laten maken in Bussum

Meer leads met
Converseon

Wil jij online marketing activiteiten uitvoeren en naar the next level gaan? Crux is onderdeel van Converseon Online Marketing. Meer klanten genereren met je website of webshop? Of hoger scoren in Google? Bekijk wat Converseon voor jou kan betekenen of neem direct contact met ons op.  

In 7 stappen een nieuwe webshop

1. Kick-Off en Design Date
Tijdens de kick-off zet je met Ruben of Karen jouw wensen voor je nieuwe website of webshop op een rij.
2. Wireframe & Sitemap
In een wireframe laten we de eerste blauwdruk van de structuur van je website of webshop zien.
3. Invulling Content
Teksten en foto's zijn bepalend voor de structuur en vormgeving van je pagina's. Welke content wil jij laten zien aan je doelgroep?
4. Website Mockup
Je krijgt van Merel een mockup, een model-versie van je website of webshop, zodat je precies ziet hoe jouw website eruit komt te zien.
5. Start Development
Tevreden met de mockup? Let’s start building! Jeroen en Max zetten binnen no-time je website of webshop in elkaar!
6. Laatste Koppelingen
Om meetbaar te maken hoe je website of webshop presteert koppelt Arjen al jouw Google accounts aan je website.
7. Let’s Go Live!
Je bent er helemaal klaar voor! Tijd om je plek te veroveren op het internet!
Het beste resultaat uit je website halen?
Jouw naam direct bekend maken onder het publiek? Met Converseon Online Marketing helpen we jou met het opzetten van winstgevende online marketing campagnes.

Veelgestelde vragen

Ja, als onderdeel van onze dienstverlening leveren wij service & support. Onze professionals staan maandag t/m vrijdag tijdens kantoortijden voor je klaar. Bij calamiteiten kun je tevens in het weekend contact met ons opnemen.

Afhankelijk van de complexiteit van de website of webshop en jouw wensen als klant, wordt er een maandelijkse fee in rekening gebracht.

Diensten die wij kunnen leveren als onderdeel van service & support:

 • Proactieve scans
 • Technisch onderhoud van de website
 • Updaten van WordPress plugins
 • Maken van back-ups
 • Doorvoeren van updates en upgrades
 • Toevoegen van landingspagina’s
 • Redigeren van teksten
 • Koppelen van e-mail-accounts
 • Hosting

CRUX heeft een Virtual Private Server (VPS) bij hostingprovider Cloud86.

Een VPS heeft als belangrijk voordeel dat onze server exclusief beschikbaar is voor klanten van CRUX en Converseon.  Je deelt de server dus niet met legio anderen. Het belangrijkste voordeel hiervan is een snellere laadtijd en het beheer van de website of webshop bij één partij. Omdat laadtijd een van de belangrijkste ranking-factors is van Google om SEO te beoordelen, is het essentieel om dit te waarborgen.

Via een VPS, een Virtual Private Server, deel je een server met anderen, maar heb je volledige beschikking over je eigen stukje server. Dit brengt keuzevrijheid met zich mee betreffende het besturingssysteem en biedt meer stabiliteit dan bij Shared Hosting waarbij je een server deelt met anderen, waaronder het geheugen en de rekencapaciteit van de server. 
 
Waarom kiezen voor een VPS:
 • Hoge performance
 • Keuzevrijheid in software
 • Voorgeïnstalleerde VPS of de mogelijkheid om deze zelf in te richten
 • Geen data en resources delen
 • Veel opslagruimte en dataverkeer
 • Voor elke VPS reserveren we eigen geheugen, processorkracht, schijfruimte en dataverkeer. Je krijgt dus precies waar je voor betaalt. Vooral webshops of blogs stellen eisen als het om prestaties gaat, en een VPS voldoet aan deze eisen.
 1. Gratis migratie bij een overstap van je hostingprovider naar de VPS van CRUX!
 2. Lagere prijs, voor een hogere performance en betere service & support
 3. Laadtijd van de website is bij Converseon verbeterd van 3,5 naar 1,5 seconde
 4. Performance in Google significant verbeterd door SEO-optimalisatie
 5. Uptime van 99,9%
 6. Data veilig opgeslagen in het DTS Data Centrum in Nederland
 7. 24/7 service & support via specialisten van Cloud86
 8. Eén aanspreekpunt voor jouw website
 9. Dagelijkse back-ups
 10. Alle websitetypen kunnen gehost worden

Ja, als standaard dienst maken wij dagelijks back-ups van jouw website of webshop tot 3 weken terug. In overleg is uitbreiding hiervan mogelijk.

Ja, wij maken gebruik van versleutelde verbinding van Let’s Encript en SSL-certificaten. Bij je webhosting ontvang je gratis een SSL-certificaat.

Ja, dit is onderdeel van de service & support. Afhankelijk van jouw wens als klant en de beschikbare URL kunnen wij de domeinnaam registreren. 

Wij hebben ervaring met verschillende complexe CMS-systemen en e-commerce software. Vanzelfsprekend is het mogelijk om met een andere CMS te werken.

Wij ontwikkelen voor MKB+ bedrijven standaard websites in WordPress of webshops in WooCommerce. Afhankelijk van het type product, het aantal SKU’s of specifieke dienstverlening kan hier van afgeweken worden.

In WooCommerce webshops adviseren wij om maximaal 5000 Stock Keeping Units (SKU’s) te plaatsen. Voor grotere webshops adviseren wij ander type software als Magento of Prestashop. Ook met deze systemen hebben wij ervaring en adviseren wij graag.

Ja, dat kan. Hiervoor voeren we de werkzaamheden uit vanuit Converseon, de overkoepelende organisatie voor online marketing.

Werk waar wij trots op zijn