Skip to content

Wij Zijn BROER!

De aanleiding om met CRUX  in contact te komen ligt voor Wij Zijn Broer! om de online vindbaarheid voor cliënten te laten groeien. Cliënten komen nu voornamelijk via gemeenten en huisartsen en af en toe via particulieren. Met het inzetten van de online kanalen dienen cliënten geïnspireerd te worden om in contact te komen met Wij Zijn Broer!

 

Met het goede doel wat Wij Zijn Broer! bedient, helpen wij vanzelfsprekend graag. Het is een eer om hen hierbij te kunnen ondersteunen.

Wij Zijn BROER!

Wij Zijn Broer! is een gespecialiseerde zorginstelling. De focus van Wij Zijn BROER! ligt op jongeren met de leeftijd van 13 tot 21 jaar met psychische-, verslaving- en/of gedragsproblemen.

Wij Zijn BROER! helpt met het doorgeven van kennis en ervaring om een basis te leggen voor verandering. Vanaf het stellen van de eerste hulpvraag wordt de jongere onderdeel van de familie. De verbinding met BROER! en de overige jongeren maakt samen sterk! 

Klaar voor een gloednieuwe website of webshop?

Crux helpt jou aan een snelle en unieke website of webshop! Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-785 156 om de mogelijkheden te bespreken.

Max contact
Max van Ginkel