Skip to content

Veel Beter

De aanleiding om met ons in contact te komen was om meer zichtbaar te zijn in Google en de huidige website te kunnen integreren met Social Media. De website was ontwikkeld door een grote partij die reclames maakt met Scooter en speedboten, alleen was de service iets minder snel. De website an sich was qua lay-out naar wens, maar qua performance en support voldeed niet aan de verwachtingen.

Aan ons de vraag om binnen afzienbare tijd de website over te zetten naar een eenvoudig te beheren website. Integraties met de bestaande social media (Facebook, Instagram en vlogs) hebben we ingesteld, en direct de laatste SEO en conversie-
optimalisatie-technieken toegevoegd. De website is nu Veel Beter!

Veel Beter

Veel Beter fysiotherapie startte 20 jaar geleden met het bouwen aan een eigen behandelvisie. Deze behandelvisie was resultaatgericht en meer onderbouwd. Ze handelen altijd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, dus de werkwijze is continu aan verandering onderhevig. Week in week uit is het research- en development-team bezig met het finetunen van hun product. Ze doen er dan ook alles aan zodat jij optimaal kunt genezen. Dat is waar de naam op wijst: jij gaat Veel Beter naar buiten dan je naar binnen kwam.

Klaar voor een gloednieuwe website of webshop?

Crux helpt jou aan een snelle en unieke website of webshop! Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-785 156 om de mogelijkheden te bespreken.

Arjen contact
Arjen de Groot