Skip to content

TKB

TKB, of Trust Krediet Beheer, is een incassobureau gevestigd onder de rook van de Amsterdamse Zuidas. TKB wilde een website met een frisse en professionele uitstraling. De website weerspiegelt de klasse van de organisatie en straalt met persoonlijke foto’s vertrouwen uit. 

Daarnaast diende de website conversiegericht en voor online leadgeneratie geschikt  te zijn. Met een uniek UX-Design is dat uitstekend gelukt!

Diensten

De website is omgezet naar WordPress Elementor, waardoor deze makkelijk beheersbaar is. De responsive website is doorgevoerd in twee talen en alle conversiedoelen zijn opnieuw doorgemeten in Google Analytics en Google Tag Manager. Zo is er een solide basis om online marketingactiviteiten te kunnen uitvoeren met online marketingbureau Converseon.

Branding

Gebruikte lettertype: Arial Bold

Uw partner in creditmanagement

Gebruikte lettertype: DIN Next Medium

TRUST IT

Jessica Huisman

Wij zijn Converseon dankbaar voor de ondersteuning. Professioneel, digital minded en fijn om mee samen te werken!

Lime Green

#24AD5F

Bright Orange

#E47D25

Dark Grey

#212529

Lime Green

#24AD5F

Bright Orange

#E47D25

Dark Grey

#212529

screencapture-tkb-nl-over-ons-2021-07-01-11_02_42@2x

Wil jij een design laten maken?

CONVERTERENDE WEBSITES & WEBSHOPS

Onze websites en webshops worden altijd zoekmachinevriendelijk (SEO-Proof) ontwikkeld, geoptimaliseerd voor conversie, en mobile-friendly opgeleverd. 

 

EENVOUDIG BEHEERSBAAR

Websites en webshops van CRUX zijn eenvoudig in beheer. We zijn er ter ondersteuning indien je jouw website in eigen beheer wilt houden. Liever het beheer uit handen geven? Geen probleem, ons team kan jou volledig ontzorgen.

UNIEKE USER EXPERIENCE

CRUX heeft met een team van specialisten diverse expertises in huis. Unieke koppen die met oog voor detail zorgen voor een unieke beleving voor jouw klanten. 

HOSTING BIJ DE BESTE VPS PROVIDER VAN NEDERLAND

Onze websites zijn razendsnel! En dat is goed voor jouw vindbaarheid. Wil je weten waardoor onze sites zo snel zijn? Vraag het onze experts.