Skip to content

Thermae For Me

Thermae For Me is de eigen verzorgingslijn van Thermae 2000. Voor een stralende en gehydrateerde huid zit je bij Thermae For Me goed. Voor Thermae For Me was de vraag om een webshop te ontwikkelen die past bij Thermae 2000. Wat ons betreft goed gelukt!

Diensten

De belangrijkste doelstelling voor Thermae 2000 was om ervoor te zorgen dat bezoekers eenvoudig online aankopen konden doen in een gebruiksvriendelijke webshop.

De webshop heeft een duidelijk overzicht van de producten die te koop zijn, biedt de mogelijkheid om kortingscodes toe te passen en op verschillende wijzen af te rekenen.

Thermae site design

Branding

Gebruikte letterype: Lato Bold

Thermae for me

Gebruikte lettertype: Lato Medium

Wellness for your skin

Michelle Hellebrand

CRUX: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit. 

De uistraling van Thermae For Me moest passen bij Thermae 2000: luxe, fris en stijlvol. De webshop heeft een duidelijk overzicht van de producten die te koop aangeboden worden en biedt de mogelijkheid om kortingscodes toe te passen en op verschillende wijze af te rekenen.

Blush Pink

#E7B2AA

Light Grey

#E1E1E1

Gold Yellow

Gold Yellow

Finance Green

#62AF31

Happy Orange

#FF9505

Light Grey

#A7A7A7

CRUX - Thermae for me
CRUX - Thermae for me
CRUX - Thermae for me

Wil jij een design laten maken?

CONVERTERENDE WEBSITES & WEBSHOPS

Onze websites en webshops worden altijd zoekmachinevriendelijk (SEO-Proof) ontwikkeld, geoptimaliseerd voor conversie, en mobile-friendly opgeleverd. 

 

EENVOUDIG BEHEERSBAAR

Websites en webshops van CRUX zijn eenvoudig in beheer. We zijn er ter ondersteuning indien je jouw website in eigen beheer wilt houden. Liever het beheer uit handen geven? Geen probleem, ons team kan jou volledig ontzorgen.

UNIEKE USER EXPERIENCE

CRUX heeft met een team van specialisten diverse expertises in huis. Unieke koppen die met oog voor detail zorgen voor een unieke beleving voor jouw klanten. 

HOSTING BIJ DE BESTE VPS PROVIDER VAN NEDERLAND

Onze websites zijn razendsnel! En dat is goed voor jouw vindbaarheid. Wil je weten waardoor onze sites zo snel zijn? Vraag het onze experts.