Skip to content

Th. Schuurman & Zn. B.V.

De aanleiding om met ons in contact te komen was om de website te vernieuwen. De website draaide op een verouderde Joomla-omgeving en was onderhoudsintensief. Dat maakte het lastig om de website bij te houden.
De belangrijkste doelstelling was om de website over te zetten naar een website die klaar is voor de komende jaren, waarbij tevens het (technisch) onderhoud uit handen kan worden genomen. Modern. Fris. Professioneel. Een uitstraling die past bij Th. Schuurman & Zn. B.V..

Th. Schuurman & Zn. B.V.

Th. Schuurman & Zn. B.V. is sinds 1987 actief in het agrarisch loonwerk en de grondverzet. Zij zijn gespecialiseerd in gras-landverbetering en het ‘afkilveren’ van sportvelden. In binnen- en buitenland draaien dagelijks machines als kilverbakken, kranen en trekkers. Schuurman heeft een enorme groei doorgemaakt waardoor het inmiddels uit meerdere specialiste bedrijven bestaat en meer dan 20 vaste medewerkers heeft die wereldwijd ingezet worden. Het familiebedrijf is sinds 2019 in handen van de tweede generatie Schuurman onder leiding van Sebastiaan Schuurman. 

Klaar voor een gloednieuwe website of webshop?

Crux helpt jou aan een snelle en unieke website of webshop! Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-785 156 om de mogelijkheden te bespreken.

CRUX - Websites, webshops en onepagers
Daan Boekhoorn