Skip to content

Ten Have

Ten Have is de expert op het gebied van airconditioning-, warmtepomp-, luchtbehandeling- en verwarmingsinstallaties. Met een totaalpakket van advies, ontwerp, installatie en onderhoud biedt deze organisatie een volledige dienst op maat.

Ten Have bedient zeer uiteenlopende toepassingen: van woonhuizen tot grote winkelketens, horecagelegenheden tot bekende autodealers en serverruimten tot kantoren. Ten Have is er voor groot en klein.

Diensten

Voor Ten Have hebben we de verouderde website aangepast naar een moderne, frisse en professionele WordPress website. Met overzichtelijke pagina’s is de website gebruiksvriendelijk voor bezoekers en bovendien geoptimaliseerd voor conversie.

Voor Ten Have hebben we de verouderde website aangepast naar een moderne, frisse en professionele WordPress website.Met overzichtelijke pagina’s is de website gebruiksvriendelijk voor bezoekers en bovendien geoptimaliseerd voor conversie.

Ten have site design

Branding

Gebruikte lettertype: Barlow Bold

Partner in klimaattechniek

Gebruikte letterype: Barlow Medium

Specialist in duurzame installaties

Denise Vossepoel

Met een nieuwe look & feel, een responsive design en directe koppelingen naar de social media kanalen is Ten Have met deze website klaar voor de komende jaren!

Scarlett Red

#ED1C24

Happy Orange

Lime Green

Light Grey

#D3D3D3

Scarlett Red

#ED1C24

Lime Green

#61CE70

Light Grey

#D3D3D3

CRUX - Ten have
screencapture-tenhaveklimaat-nl-airconditioning-2021-05-28-16_15_10@2x

Wil jij een design laten maken?

CONVERTERENDE WEBSITES & WEBSHOPS

Onze websites en webshops worden altijd zoekmachinevriendelijk (SEO-Proof) ontwikkeld, geoptimaliseerd voor conversie, en mobile-friendly opgeleverd. 

 

EENVOUDIG BEHEERSBAAR

Websites en webshops van CRUX zijn eenvoudig in beheer. We zijn er ter ondersteuning indien je jouw website in eigen beheer wilt houden. Liever het beheer uit handen geven? Geen probleem, ons team kan jou volledig ontzorgen.

UNIEKE USER EXPERIENCE

CRUX heeft met een team van specialisten diverse expertises in huis. Unieke koppen die met oog voor detail zorgen voor een unieke beleving voor jouw klanten. 

HOSTING BIJ DE BESTE VPS PROVIDER VAN NEDERLAND

Onze websites zijn razendsnel! En dat is goed voor jouw vindbaarheid. Wil je weten waardoor onze sites zo snel zijn? Vraag het onze experts.