Skip to content

Ritswand

De vernieuwde website van Ritswand is snel, gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor conversie. In het nieuwe design zijn aantrekkelijke visuals toegevoegd en de waardepropositie van de organisatie komt direct naar voren.Met SEO-proof pagina’s is de website geoptimaliseerd voor betere vindbaarheid in zoekmachines. Gerichte online marketingcampagnes die worden uitgevoerd door Converseon, ondersteunen het doel om het aantal conversies te verhogen.

Ritswand

Ritswand biedt dé circulaire en innovatieve oplossing voor een flexibele kantoorindeling. De organisatie is groen, milieubewust en ontzettend ambitieus. Niet voor niets zijn ze dan ook genomineerd voor de Blue Tulip Awards 2020: een award speciaal voor innovators, het opbouwen van krachtige samenwerkingen en het stimuleren van baanbrekende innovatie. 

De Ritswand bestaat uit aluminium vervaardigde cassettes die met behulp van ritsen aan elkaar verbonden worden. Ze hechten niet aan vloer, wand en/of plafond, waardoor je zonder schade een “ruimte-in-een-ruimte” kunt creëren. Een extra wand plaatsen of cubicles midden in een ruimte? De Ritswand is de duurzame oplossing.  

Handig weetje: Vanwege de herbruikbaarheid van de wanden kun je subsidie aanvragen voor de Ritswand! 

Klaar voor een gloednieuwe website of webshop?

Crux helpt jou aan een snelle en unieke website of webshop! Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-785 156 om de mogelijkheden te bespreken.

roy
Roy de Meij