Skip to content

MNO Photo

MNO Photo is het merk achter freelance fotograaf Menno van der Veen. Als autodictatische fotograaf begon Menno met foto’s te maken op verschillende evenementen in Europa, waaronder Defqon. 1, Qlimax en Tomorrowland. Inmiddels is hij gespecialiseerd fotograaf in evenementen, portretten en dance muziek. Zijn werk is uniek en makkelijk herkenbaar aan de sterke, levendige bewerkingen en een geweldig oog voor de locatie. 

Diensten

Het strakke UX-design is net zo sprekend als zijn werk. De routing van de website is ingericht voor een optimale gebruikerservaring voor bezoekers.

Het strakke UX-design is net zo sprekend als zijn werk. De routing van de website is ingericht voor een optimale gebruikerservaring voor bezoekers.

MNO site design

Branding

Gebruikte lettertype: Teko Bold

MNO Photo

Gebruikte lettertype: American Typewriter Semibold

Specialist in duurzame installaties

Menno van der Veen

CRUX heeft gezorgd dat ik met mijn site naar buiten durf te komen. Als fotograaf kreeg ik vaak de vraag wat mijn site was. Op deze vraag stuurde ik altijd liever mijn Instagram pagina door zodat men mijn site niet hoefde te zien. Tegenwoordig is dat verleden tijd en kan ik met trots mijn site doorsturen!

Ink Black

#000000

Light Cyaan

#6CB9A0

Crisp White

#FFFFFF

Ink Black

#000000

Light Cyaan

#6CB9A0

Crisp White

Crisp White

screencapture-mennovdveen-nl-en-events-2021-05-28-18_02_13@2x

Wil jij een design laten maken?

CONVERTERENDE WEBSITES & WEBSHOPS

Onze websites en webshops worden altijd zoekmachinevriendelijk (SEO-Proof) ontwikkeld, geoptimaliseerd voor conversie, en mobile-friendly opgeleverd. 

 

EENVOUDIG BEHEERSBAAR

Websites en webshops van CRUX zijn eenvoudig in beheer. We zijn er ter ondersteuning indien je jouw website in eigen beheer wilt houden. Liever het beheer uit handen geven? Geen probleem, ons team kan jou volledig ontzorgen.

UNIEKE USER EXPERIENCE

CRUX heeft met een team van specialisten diverse expertises in huis. Unieke koppen die met oog voor detail zorgen voor een unieke beleving voor jouw klanten. 

HOSTING BIJ DE BESTE VPS PROVIDER VAN NEDERLAND

Onze websites zijn razendsnel! En dat is goed voor jouw vindbaarheid. Wil je weten waardoor onze sites zo snel zijn? Vraag het onze experts.