Skip to content

Maestro Finance

Maestro Finance kwam in contact met CRUX voor een nieuwe website, huisstijl en social media kit. De website van Maestro Finance mocht modern, fris en professioneel ogen. Met het oog op de toekomst wilden ze een beheersbare website die tevens voor bezoekers gebruiksvriendelijk zou zijn. Voor zowel werkzoekenden als opdrachtgevers moest de website geschikt zijn in gebruik. 

Diensten

Het doel van Maestro Finance is om getalenteerde financiële professionals te koppelen aan hun klanten. Door actief gebruik te maken van social media en tijd en energie te steken in persoonlijke communicatie, bestaat hun netwerk uit enkel de beste financiële professionals.

Het doel van Maestro Finance is om getalenteerde financiële professionals te koppelen aan hun klanten. Door actief gebruik te maken van social media en tijd en energie te steken in persoonlijke communicatie bestaat hun netwerk uit enkel de beste financiële professionals.

Maestro finance site design

Branding

Gebruikte lettertype: Mark Bold

Maestro Finance

Gebruikte lettertype: Mark Medium

Uw partner in finance!

Wesley De Does

‘Wij hebben de samenwerking met CRUX als zeer prettig ervaren! Vooral het snelle schakelen en de flexibiliteit hierin was er fijn. Natuurlijk geven wij niet zo maar 5 sterren, maar omdat CRUX een fantastisch mooie website voor ons heeft weten te realiseren kunnen wij dit doen. Ook hebben wij gebruik mogen maken van een SEO-Workshop, die erg handig was voor onze teksten op de website. Super bedankt hiervoor!’

Finance Green

#62AF31

Happy Orange

#FF9505

Light Grey

#A7A7A7

Finance Green

#62AF31

Happy Orange

#FF9505

Light Grey

#A7A7A7

screencapture-maestro-finance-nl-2021-05-21-14_14_36@2x

Wil jij ook een design laten maken?

CONVERTERENDE WEBSITES & WEBSHOPS

Onze websites en webshops worden altijd zoekmachinevriendelijk (SEO-Proof) ontwikkeld, geoptimaliseerd voor conversie, en mobile-friendly opgeleverd.

EENVOUDIG BEHEERSBAAR

Websites en webshops van CRUX zijn eenvoudig in beheer. We zijn er ter ondersteuning indien je jouw website in eigen beheer wilt houden. Liever het beheer uit handen geven? Geen probleem, ons team kan jou volledig ontzorgen.

UNIEKE USER EXPERIENCE

CRUX biedt met een team van specialisten diverse expertises onder één dak. Unieke koppen die met oog voor detail zorgen voor een unieke beleving voor jouw klanten.

HOSTING BIJ DE BESTE VPS PROVIDER VAN NEDERLAND

Onze website zijn razendsnel! En dat is goed voor jouw vindbaarheid. Wil je weten waardoor onze sites zo snel zijn? Vraag het onze experts.