Skip to content

DroneStars

Dronestars is een jonge organisatie die in het gat is gesproken van de drone-wereld. Een snel groeiende markt met veel potentie. 

Het instellen van de leadgeneratie-campagnes om de markt beter te bereiken, vormde voor Dronestars de aanleiding om de website te vernieuwen. 

Op basis van de verzamelde data, bleek dat de website geoptimaliseerd moest worden voor conversie. 

De website is vernieuwd, een webshop voor veel-gevraagde producten is toegevoegd en Dronestars is klaar voor de toekomst!

DroneStars

biedt het allemaal: vraaganalyse, advies, drones, opleidingen, handboeken, keuringen, software en implementatiehulp. Hun missie: het veilig integreren van drones in de zakelijke dienstverlening, industrie en overheid. 

Bij DroneStars weten ze van maatwerk. Altijd eerlijk en oprecht advies, toegespitst op jouw situatie. Het is dan ook geen verrassing dat een groot deel van hun klanten uit overheidsinstanties bestaat. Geen kleine lettertjes of dubbele agenda’s. Ze houden zich daarmee sterk aan hun motto: “Wij zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen.”

Klaar voor een gloednieuwe website of webshop?

Crux helpt jou aan een snelle en unieke website of webshop! Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-785 156 om de mogelijkheden te bespreken.

roy
Roy de Meij