Skip to content

DPS Services

De manier waarop DPS haar visie heeft omschreven sluit volledig aan bij onze visie: ‘Optimaal inzicht in volumes en specificaties door het creëren van inzicht in Data.’

Het optimaliseren van online resultaat is tevens de aanleiding om met ons in contact te komen. Voor DPS is het belangrijkste doel om ervoor te zorgen dat de mogelijkheden van online marketing worden benut om te komen tot meer leads.

Het meten van de data en inzichtelijk maken van de mogelijkheden vormen de basis om de website te ontwikkelen en online marketing activiteiten uit te voeren.

Inmiddels mogen wij voor diverse labels de websites ontwikkelen en onderhouden.

DPS Services

DPS Services ontwikkelt inkoopcollectieven op basis van data-analyses. Deze professionele en actieve inkooporganisatie beheert diverse specialistische labels in de bouw en de horeca. Oorspronkelijk komt DPS voort uit NiCW, de Nederlandse Inkoopcombinatie voor de Wegenbouw. Vanuit hier behaalden 10 wegenbouwers significante kostenvoordelen door gezamenlijke inkoop. Inmiddels is DPS Services werkzaam voor uiteenlopende bedrijfstakken voor wie inkoopcombinaties worden gerealiseerd. 

Klaar voor een gloednieuwe website of webshop?

Crux helpt jou aan een snelle en unieke website of webshop! Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-785 156 om de mogelijkheden te bespreken.

Ruben contact
Ruben Sikkema