Skip to content

Club Lasagna

Wat doe je als horeca-man tijdens Corona? Juist, je start een nieuw concept: Club Lasagna. Als partners in crime voor web-development zijn we samen opgetrokken. Voor Club Lasagna hebben we in korte tijd een website ontwikkeld waarbij je eenvoudig jouw favoriete lasagna kunt bestellen in de regio Soest / Baarn. 

Club Lasagna

Club Lasagna is dé specialist in het maken van lasagna’s. Chef en eigenaar Pim Haaksman heeft in de afgelopen 35 jaar bijna alles gedaan wat een professionele kok kan uitvoeren. Zo hij heeft gekookt in keukens van eetcafé’s en sterrenzaken, restaurants gemanaged, heeft hij in TV programma’s gekookt en deed hij cateringprojecten in binnen- en buitenland.  

Met zijn bom aan culinaire ervaring heeft Pim een klassiek gerecht opnieuw uitgevonden. Om zijn liefde en passie voor lekker en gezond eten te delen, en zijn kritische kijk op kooktechnieken en ingrediënten te gebruiken, heeft Pim samen met partner Antoinette Dorrestein Club Lasagna ontwikkeld.

Klaar voor een gloednieuwe website of webshop?

Crux helpt jou aan een snelle en unieke website of webshop! Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-785 156 om de mogelijkheden te bespreken.

Karen contact
Karen van Wees