Skip to content

CarpetBeater

De aanleiding om met ons in contact te komen was om de website te vernieuwen. De website draaide op een verouderde Joomla-omgeving en was onderhoudsintensief. Dat maakte het lastig om de website bij te houden.
De belangrijkste doelstelling was om de website over te zetten naar een website die klaar is voor de komende jaren, waarbij tevens het (technisch) onderhoud uit handen kan worden genomen. Modern. Fris. Professioneel. Een uitstraling die past bij CarpetBeater.

CarpetBeater

CarpetBeater is een gespecialiseerd bedrijf in het verwijderen van kunstgrasvelden met infill materialen. Zij doen dit via de revolutionaire CarpetBeater: een machine die over het te verwijderen veld rijdt. De techniek van de CarpetBeater wordt gedeeld met de markt die zich bezighoudt met het verwijderen van kunstgrasvelden. Dit doen zij wereldwijd voor toonaangevende sportverenigingen. De kans is groot dat als je naar Studio Sport kijkt, je een veld van Carpetbeater tegenkomt. 

De kennis en vaardigheden kunnen de klant volledig ontzorgen binnen de geldende wet en regelgeving. CarpetBeater gaat iedere uitdaging aan. Groot of klein, in Nederland of internationaal. Jij vraagt, CarpetBeater antwoordt!

Klaar voor een gloednieuwe website of webshop?

Crux helpt jou aan een snelle en unieke website of webshop! Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-785 156 om de mogelijkheden te bespreken.

Max contact
Max van Ginkel