Skip to content

Burgerfabriek

De Burgerfabriek is niet zomaar een hamburgertent. Een restaurant met goede burgers. Dat moest ook duidelijk worden op de website.  Niet zomaar een website, maar een website met gevoel voor UX.

Het doel van de website is om voor de 6 verschillende restaurants klanten te kunnen bedienen vanuit 1 domein. Om hiertoe te komen zorgen hebben we een custom UX-design uitgewerkt voor een goede routing op de website, te zorgen voor conversie en tegelijkertijd goede vindbaarheid op internet.

Burgerfabriek

De hoofdvestiging van de Burgerfabriek vind in de meest bekende buurt van Amsterdam: Op De Wallen! Inmiddels is de Burgerfabriek een begrip met 5 locaties in Amsterdam en 1 in Maastricht. De beste burgers van Amsterdam zijn gemaakt van verse en smaakvolle producten met een moderne twist. De omgeving zijn overal eigen, maar altijd stoer industrieel en gezellig. 

Nog een dik pluspunt: er zijn comfortabele tafels waar je zelf bier kunt tappen! De Burgerfabriek Experience is one of a kind! 

Klaar voor een gloednieuwe website of webshop?

CRUX helpt jou aan een snelle en unieke website of webshop! Laat je gegevens achter via het contactformulier of bel direct naar 0294-785 156 om de mogelijkheden te bespreken.

Arjen contact
Arjen de Groot