Skip to content

Projecten

TKB

TKB

Diensten

UX & UI Design

Development

Huisstijl

TKB, of Trust Krediet Beheer, is een incassobureau gevestigd onder de rook van de Amsterdamse Zuidas. TKB wilde een website met een frisse en professionele uitstraling. De website weerspiegelt de klasse van de organisatie en straalt met persoonlijke foto’s vertrouwen uit. 

Thermae for Me

Thermae for Me

Diensten

UX & UI Design

Development

Thermae For Me is de eigen verzorgingslijn van Thermae 2000. Voor een stralende en gehydrateerde huid zit je bij Thermae For Me goed. Voor Thermae For Me was de vraag om een webshop te ontwikkelen die past bij Thermae 2000. Wat ons betreft goed gelukt!

Maestro Finance

Maestro Finance

Maestro Finance

Diensten

UX & UI Design

Development

Maestro Finance kwam in contact met CRUX voor een nieuwe website, huisstijl en social media kit. De website van Maestro Finance mocht modern, fris en professioneel ogen. Met het oog op de toekomst wilden ze een beheersbare website die tevens voor bezoekers gebruiksvriendelijk zou zijn. Voor zowel werkzoekenden als opdrachtgevers moest de website geschikt zijn in gebruik. 

Infrahands

Infrahands

Diensten

UX & UI Design

Social Media Kit

Development

Online Marketing

Huisstyle

Infrahands biedt volledig gecertificeerde vakmensen aan bedrijven die op zoek zijn naar veiligheidspersoneel.

Infrahands staat erom bekend voor iedere uitdaging een oplossing te vinden. Met uitsluitend goed opgeleide en volledig gecertificeerde mensen weten de veiligheidsspecialisten van Infrahands als geen ander waar ze mee bezig zijn. Door de jarenlange expertise van Infrahands weten ze keer op keer de ideale match te maken.

HERA HRI

HERA HRI

Diensten

UX & UI Design

Development

Hera HRI, een investeringsmaatschappij, heeft een passie voor hospitality. Met tientallen jaren ervaring als eigenaar, investeerder, assetmanagemer en hotelexploitant beschikt Hera HRI de nodige expertise in het vak. De focus: liquiditeit in het systeem helpen te behouden, faillisementen voorkomen en zorgen voor geoptimaliseerde waarde, ruimte en aanwendbaarheid van hospitality vastgoed.

Ten Have

Ten Have

Diensten

UX & UI Design

Development

Social Media Kit

Ten Have is de expert op het gebied van airconditioning-, warmtepomp-, luchtbehandeling- en verwarmingsinstallaties. Met een totaalpakket van advies, ontwerp, installatie en onderhoud biedt deze organisatie een volledige dienst op maat.

Ten Have bedient zeer uiteenlopende toepassingen: van woonhuizen tot grote winkelketens, horecagelegenheden tot bekende autodealers en serverruimten tot kantoren. Ten Have is er voor groot en klein.

MNO Photo

MNO Photo

Diensten

UX & UI Design

Development

MNO Photo is het merk achter freelance fotograaf Menno van der Veen. Als autodictatische fotograaf begon Menno met foto’s te maken op verschillende evenementen in Europa, waaronder Defqon. 1, Qlimax en Tomorrowland. Inmiddels is hij gespecialiseerd fotograaf in evenementen, portretten en dance muziek. Zijn werk is uniek en makkelijk herkenbaar aan de sterke, levendige bewerkingen en een geweldig oog voor de locatie. 

Wil jij een website laten maken?

CONVERTERENDE WEBSITES & WEBSHOPS

Onze websites en webshops worden altijd zoekmachinevriendelijk (SEO-Proof) ontwikkeld, geoptimaliseerd voor conversie, en mobile-friendly opgeleverd. 

 

EENVOUDIG BEHEERSBAAR

Websites en webshops van CRUX zijn eenvoudig in beheer. We zijn er ter ondersteuning indien je jouw website in eigen beheer wilt houden. Liever het beheer uit handen geven? Geen probleem, ons team kan jou volledig ontzorgen.

UNIEKE USER EXPERIENCE

CRUX heeft met een team van specialisten diverse expertises in huis. Unieke koppen die met oog voor detail zorgen voor een unieke beleving voor jouw klanten. 

HOSTING BIJ DE BESTE VPS PROVIDER VAN NEDERLAND

Onze websites zijn razendsnel! En dat is goed voor jouw vindbaarheid. Wil je weten waardoor onze sites zo snel zijn? Vraag het onze experts.