Skip to content

CRUX HELPT JOU BIJ EEN

Onepager laten maken in Muiderberg

Een Onepager laten maken in Muiderberg

Waarom kies je
voor CRUX?

Heb jij behoefte aan een nieuwe website en wil je jouw website laten maken in Muiderberg? Het team van CRUX heeft specialisten in huis die jij nodig hebt voor het maken van jouw droom website. Samen zorgen we ervoor dat jouw wensen worden gevisualiseerd en zorgen we voor een unieke ervaring voor jouw klanten. We denken proactief met je mee voor het beste resultaat voor jou en je klanten. Converterende websites en unieke designs, samen gaan we aan de slag!

Onepager laten maken in Muiderberg

Meer leads met
Converseon

Wil jij online marketing activiteiten uitvoeren en naar the next level gaan? CRUX is onderdeel van Converseon Online Marketing. Meer klanten genereren met je website of webshop? Of hoger scoren in Google? Bekijk wat Converseon voor jou kan betekenen of neem direct contact met ons op.  

Onze werkwijze

1. Kick-Off en Design Date
Tijdens de kick-off zet je met Ruben of Karen jouw wensen voor je nieuwe website of webshop op een rij.
2. Wireframe & Sitemap
In een wireframe laten we de eerste blauwdruk van de structuur van je website of webshop zien.
3. Invulling Content
Teksten en foto's zijn bepalend voor de structuur en vormgeving van je pagina's. Welke content wil jij laten zien aan je doelgroep?
4. Website Mockup
Je krijgt van Merel een mockup, een model-versie van je website of webshop, zodat je precies ziet hoe jouw website eruit komt te zien.
5. Start Development
Tevreden met de mockup? Let’s start building! Jeroen en Max zetten binnen no-time je website of webshop in elkaar!
6. Laatste Koppelingen
Om meetbaar te maken hoe je website of webshop presteert koppelt Arjen al jouw Google accounts aan je website.
7. Let’s Go Live!
Je bent er helemaal klaar voor! Tijd om je plek te veroveren op het internet!
Het beste resultaat uit je website halen?
Jouw naam direct bekend maken onder het publiek? Met Converseon Online Marketing helpen we jou met het opzetten van winstgevende online marketing campagnes.

Veelgestelde vragen

Ja, als onderdeel van onze dienstverlening leveren wij service & support. Onze professionals staan maandag t/m vrijdag tijdens kantoortijden voor je klaar. Bij calamiteiten kun je tevens in het weekend contact met ons opnemen.

Afhankelijk van de complexiteit van de website of webshop en jouw wensen als klant, wordt er een maandelijkse fee in rekening gebracht.

Diensten die wij kunnen leveren als onderdeel van service & support:

  • Proactieve scans
  • Technisch onderhoud van de website
  • Updaten van WordPress plugins
  • Maken van back-ups
  • Doorvoeren van updates en upgrades
  • Toevoegen van landingspagina’s
  • Redigeren van teksten
  • Koppelen van e-mail-accounts
  • Hosting

Wij hebben ervaring met verschillende complexe CMS-systemen en e-commerce software. Vanzelfsprekend is het mogelijk om met een andere CMS te werken. 

Wij ontwikkelen voor MKB+ bedrijven standaard websites in WordPress of webshops in WooCommerce. Afhankelijk van het type product, het aantal SKU’s of specifieke dienstverlening kan hier van afgeweken worden. 

In WooCommerce webshops adviseren wij om maximaal 5000 Stock Keeping Units (SKU’s) te plaatsen. Voor grotere webshops adviseren wij ander type software als Magento of Prestashop. Ook met deze systemen hebben wij ervaring en adviseren wij graag.

Ja, dit is onderdeel van de service & support. Afhankelijk van jouw wens als klant en de beschikbare URL kunnen wij de domeinnaam registreren. 

Ja, als standaard dienst maken wij wekelijks back-ups van jouw website tot 3 weken terug. In overleg is uitbreiding hiervan mogelijk.

Ja, wij maken gebruik van versleutelde verbinding van Let’s Encript en SSL-certificaten. Bij je webhosting ontvang je gratis een SSL-certificaat.

Ja, dat kan. Hiervoor voeren we de werkzaamheden uit vanuit Converseon, de overkoepelende organisatie voor online marketing.

Werk waar wij trots op zijn